Sayfalar

28 Aralık 2011

Aşk Güzel Şey 2
















26 Aralık 2011

Kitap Çantalar






Bu el yapımı çantalar kitap kapaklarından yapılmıış. El yapımı olduğu için fiyatı biraz tuzlu 150 $ dan başlıyor ama bence çok orjinaller. Buradan bakabilirsiniz.

20 Aralık 2011

Eşarp Bağlamanın 12 Yolu


1_ Eşarbını ilginçleştirmek için çiçek buketi ekle
2_ Sonsuz şeklinde bağlayıp omuz eşarbı şeklinde kullan
3_ Yarısıyla boğazını sarıp diğer yarısını aşağı doğru sarkıt.
4_ Küçük bir eşarbını zincirle birleştirip kolye tarzında kullan.
5_ Uçlarından bağlayarak aşağı doğru kolye gibi bırak
6_ Kalın atkını omuzlarından dolayıp önden kurdele at
7_ Kemerle bağlayıp yelek modeli
8_ Eşarbınızın köşelerinden boynunuza diğer köşeleri belinizden bağlayın
9_ Eşarbınızın uçlarından bağlayıp salın.
10_ Nasıl yapılacağını görmek için videoyu izle
11_ Beline bağlayıp kemer görünümü ver.
12_ İki farklı renk eşarbı birlikte kullan. 

Kaynak: http://www.scarves.net/




19 Aralık 2011

Mükemmel Fikir: Küvet Koltuk


 Breakfast at Tiffany’s ne güzel bir klasiktir. Belki bir çoğumuz bu filmi izlerken küvetten olma koltuğa kafa yormuşuzdur. Çok rahat gözükmese de çok şirin durmuyor mu? Klasik bir ev istemiyorsanız dekorasyonunuzun en güzel parçalarından biri olacağı kesin. Birgün kendime ait bir evim olduğunda baş köşeye koyacağım eşyam olacak :))



18 Aralık 2011

Deri Kaplama Yüzük



Ne kadar kolay olduğunu yaparken göreceksiniz bu yüzden hemen gereken malzemeleri sıralıyorum.
1 adet istediğiniz renk deri
Kalın tel (0.80 mm kullandım )



İlk önce telimizi kıvırabileceğimiz bir yuvarlak lazım ben bunun için rimelimi uygun gördüm.
Rimelin üstünde teli 4-5 kere çevirin ve kesin.



Tel kalın olduğundan çıkardığınızda kalıp gibi duracaktır. Sonra derinizi tellerin arasından geçirip çevirin. Bunu her taraf deri ile  kaplanana kadar yapın. Bitiş noktasında iki ucu gözükmeyecek şekilde düğüm atıp kesin.



Veee yüzüğünüz hazır. Sizce de çok kolay değil mi? Renk renk yapıp her kıyafetinizle kombine edebilirsiniz veya arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. İyi eğlenceler :))


15 Aralık 2011

3 Boyutlu Kaldırım Boyama Sanatı


Hepimiz küçükken kaldırımları tebeşirlerle boyamışızdır. Ama bazılarımız bu işi profesyonel hale getirip kaldırımlarda sanat eserleri yaratmışlar bize de bu eserlerle ilginç fotoğraflar çekmek kalmış :) Ben bayıldım ve her birini yakından görüp fotoğraf çektirme isteği oluştu umarım sizde seversiniz :=)















13 Aralık 2011

Birazda Eğlenelim :)



Tamam çok gerekli bir şey değil ama eğlenceli :). Düğünlerde kına gecelerinde kız kıza eğlenirken koca dudaklar, kaytan bıyıklarla poz verin. Yapımı zaten çok kolay, kalın renkli kağıtlara veya ince keçeye çiziminizi yapın ve kesin. Ben bıyık ve dudak yaptım ama siz daha fazlı şeyler üretebilirsiniz. Hatta arkasına iğne koyup yakanıza, çantanıza falanda takabilirsiniz. İyi eğlenceler ...












Banksy'nin Sokak Çalışmaları

Banksy, İngiliz graffiti sanatçısının takma adı. Kimliğini açıklamadığı halde çok ünlü bir graffiti sanatçısı ve dünyanın her yerinden hayranları var. "Gerilla artist" olarak anılan Banksy eserlerinde savaş karşıtı, hayvan haklarını savunan ve tüketim çılgınlığını eleştiren mesajlar veriyor. Yanlızca kendi ülkesi değil, gittiği her ülkede çizimler yapıyor. Ben Brighton'da iken bir kaç eserini görmüş ve çok beğenmiştim. Çalışmalarından bazılarını tablo, t-shirt olarak satılırken de görebilirsiniz. Çalışmalarının her biri ince zekasından izler taşıyor. Buradan size en iyi çalışmalarından bazılarını göstereceğim en sonda yer alan fotoğraf benim çekimim:). Umarım sizde bakarken benim hissettiklerimi hissedersiniz :)