Sayfalar

16 Nisan 2012

Kurdele Kolye



Bu kolye çoook kolay. Gereken sadece bir zincir ve kurdele. Tabi hepinizde hazır kurdele bulunmayabilir. Eğer elinizde mevcut değilse kumaş veya keçe parçasından çok kolay bir biçimde kesip biçerek yapabilirsiniz. Sonra kurdelenin uçlarını delin ve halkayla zinciri tutturun. 2 dakika oldu sanırım değil mi? Evet kolyeniz hazır :) İyi Eğlenceler!






10 Nisan 2012

Yaka Şeklinde Kolye



Çağla Şikel'in tarzını çok beğenirim. Özellikle aksesuar kullanımı ve seçimi çok iyidir. Geçen bir davete giderken taktığı yaka şeklindeki kolye düz siyah bodysiyle çok hoş durmuş. Hadi gelin bu kolyeye sahip olmak için ne gerekiyor bakalım :)
* Zincir
* Siyah deri ya da kalın keçe
* Kenarına tutturacağınız iki zımbalı demir

Keçeyi geniş açılı üçgen biçiminde kesin. Ardından zincir geçireceğiniz uçlarını delin ve halka takın. Taktığınız halkaya zincirinizi geçirin ve birleştirin. Ön taraftaki halkanın kenarına demirleri zımbalayın. 
Üst fotoğraftakinin aynısını yapmak istiyorsanız gömlek kenarlarına klipslenen demirler var onlardan satın almanız gerekir benim evde bu vardı onu kullandım. Belki ben de uç kısımlarına yarım inciler yapıştırıp biraz daha süsleyebilirim ya da böyle sade kalır. İyi eğlenceler :)







08 Nisan 2012

Bıyıklı Kupalar


Bu sene bıyık motifini bir çok şeyde kullanılıyor. En son gördüğüm ve çok beğendiğim kupalara yapışan sticker bıyıklar oldu. Her gün bir yenisi daha açılan private shopping sitelerinde % 50 indirimle 6'lı olarak 3 TL'ye bulabileceğiniz stickerların hem kullanımı çok kolay hem de fiyatı gerçekten ucuz. Ben bir hata yapıp şeffaf bardağa yapıştırdım ama en iyi sonuç beyaz kupalarda çıkıyor.
İş yeri ortamına uygun olurmu bilmiyorum çünkü çayınızı kahvenizi içerken komik bir görüntü oluşuyor :) Ayrıca beyaz bir kupaya yapıştırıp arkadaşlarınıza hediyede edebilir birlikte eğlenceli fotoğraflar çektirebilirsiniz :) 








05 Nisan 2012

Jelly Lens



Jelly Lensleri bugün keşfettim ve keşfettiğimden beri hemen benim olsun istiyorumm. Küçücük lensleri çok kolay bir şekilde telefonunuzun kamerasına yerleştirip çektiğiniz fotoğraflarınıza değişik efektler ekliyorsunuz.
Türkiye'de satışı yok. EBay veya Amazon'da dünyanın her yerine ücretsiz kargo ile hongkong'tan gönderiyorlar. Ben de internet üzerinden siparişini vermeyi düşünüyorum. Kargo siparişinizden sonra 1-2 gün içinde veriliyor ama size ulaşması 15-20 günü buluyormuş. Set halinde fiyatı 14 dolar (12 tane) ve bence almışken 12 tanesini birden edinmek en mantıklısı :) Her biri ayrı güzel ama benim favorim fisheye efekti :)
Siparişimi verip elime ulaştığı zaman birebir izlenimlerimi çektiğim fotoğraflarla size sunarım :)






03 Nisan 2012

Twigs & Honey


Yaz yaklaşırken birçok kişi içinde evlilik telaşı başladı. Herkesin hayalindeki gelinlik ve düğün farklı olsada hepinizin bu duvakları beğeneceğini düşünüyorum. Bu duvaklar ve aksesuarlar Twigs & Honey markası tarafından tasarlanmış. Ben evliliğe çok uzak olsam da bu duvakları baya beğendim umarım sizde beğenmişsinizdir :)











Kaynak ; Honestly WTF and Twigs & Honey

01 Nisan 2012

Taşlı Kurdeleli Nefis Yaka




Gerekli Malzemeler;
* Keçe ya da parça kumaş
* Kalın istediğiniz renkte ip
* Renkli kurdeleler
* Renkli taşlar 
* Yapıştırıcı

Önce keçenize yaka modelinizi çizin ve kesin. Ben pembe tonları kullandım siz istediğiniz renkteki ipinizi alın ve yakanızın kenarına yapıştırın. Sonrası biraz sabır istiyor. Kurdelelerden tek tek irili ufaklı fiyonklar yapın.  Ben tek tek fotoğraflayamadım ama  herkes fiyonk yapmayı biliyordur sanırım.:) Fiyonkları yapıştırın ve aralarına seçtiğiniz rengarenk taşları koyun. Zemin renginin fazla gözükmemesine özen gösterin. Bu yüzden ne kadar çok şey koyarsanız o kadar kalabalık ve güzel gözükür. Yakanız bittiğinde isterseniz uçlarını dikin ve arkadan zincirle kolye gibi isterseniz de bu yakaları sade bir tshirtünüzü hareketlendirmek için kullanın. Ben ikincisini tercih ettim ve beyaz bir tshirtün yakasına diktim. Sade bir jean ile çok şık duracağına eminim :)

İyi eğlenceler!